Σε τρία μέτωπα στρέφεται το ενδιαφέρον της Ξιφασκίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα σε Γερμανία και Γαλλία, ενώ στο ΟΑΚΑ πάνω από 250 αθλητές θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Εφήβων -  Νεανίδων!

Στο Ντορμάγκεν Γερμανίας θα συμμετάσχουν 4 αθλητές μας στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης νέων ανδρών – νέων γυναικών. Οι Μάριος Γιακουμάτος, Ρομπέρτο Ντάβολι, Θεοδώρα Γκουντούρα και Αριάννα Σακελλαρίου. Μαζί τους βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκάμπριελ Ντούτσια.

Στο Καμπρίζ της Γαλλίας θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Τουρνουά στο ξίφος ασκήσεως εφήβων – νεανίδων. Σ’ αυτό θα συμμετάσχουν, με προσωπικά έξοδα, 7 αθλητές του ΑΟΞ Αιγάλεω και θα αγωνιστούν με στόχο τη διάκριση. Συγκεκριμένα στη Γαλλία βρίσκονται οι: Μαρία Χαλδαίου, Μαρία Δεσύλλα, Σταματία Παναγιωτοπούλου, Μαρία Πλιώτα, Γιάννης Ανδριόπουλος, Δαμιανός Μαυρίδης και Ραφαήλ Σούλιος

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ

Έντονη θα είναι και η εγχώρια δραστηριότητα! Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων και αναμένεται πάνω από 250 αθλητές της Ξιφασκίας να συμμετάσχουν, «μετατρέποντας» το Κύπελλο σε μία πραγματική γιορτή του… αθλήματος!!!

Στις 9.30 το πρωί θα διεξαχθεί το Ξίφος Μονομαχίας και η Σπάθη Εφήβων. Στις 14:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η Σπάθη Νεανίδων και μία ώρα αργότερα το Ξίφος Μονομαχίας Νεανίδων.

 

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib