Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ξιφασκία. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα για τους... πρωταγωνιστές του αύριο, ενώ σε Παρίσι, Βασιλεία και Μέντλιγκ οι Έλληνες αθλητές θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και γιατί όχι να διεκδικήσουν μία διάκριση!

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων στο Ξίφος Ασκήσεως. Περίπου 140 αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς. Το Σάββατο στις 9.30 θα αγωνιστούν οι Παμπαίδες και στις 15:00 οι Παγκορασίδες. Την Κυριακή είναι η σειρά των ομαδικών. Στις 9:30 θα αγωνιστούν οι Παμπαίδες και στις 13:30 οι Παγκορασίδες!

Πλούσια αγωνιστική δράση και στο εξωτερικό!

Η ελληνική συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού θα είναι για μία ακόμη φορά πολύ μεγάλη!
• Στο Μέντλινγκ/ Αυστρία θα διεξαχθεί σιρκουί Σπάθης Εφήβων – Νεανίδων και η πολυπρόσωπη ελληνική αποστολή θα διεκδικήσει τη διάκριση!
Με έξοδα της ομοσπονδίας ταξίδεψαν οι Ευάγγελος Καλομοίρης, Μαρία- Γεωργία Χούρη και ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας. Με προσωπικά έξοδα βρέθηκαν στην Αυστρία οι: Νικος Φραγκοζίδης, Ασημίνα Γκιώνη, Αθηνά – Ελένη Ψωφάκη, Μαρία Λάουρα Κριζέτινγκ (ΑΕΚ), Γεράσιμος Φλωράτος, Ξενοφών Βερβέρης (Καρδιανή), Βασίλης Κακαριάρης (ΠΓΣ), Ιάσων – Θεμιστοκλής Κοντοχρήστος, Ιωάννης –Διονύσης Μαύρος και Επαμεινώνδας Χατζόπουλος (Απόλλων Βριλησσίων).
• Στο Παρίσι θα διεξαχθεί το Κύπελλο Κόσμου Ανδρών στο Ξίφος Ασκήσεως και θα αγωνιστεί ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος (προσωπικά έξοδα).
• Τέλος στη Βασιλεία θα διεξαχθεί το Κύπελλο Κόσμου Ξίφους Νέων στο Ξίφος Μονομαχίας. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν οι Αστέριος και Νίκος Τσώκας (με προσωπικά έξοδα).

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib