Στην Ιταλία θα βρεθούν την Κυριακή οι Βάσω Βουγιούκα, Ζωή Βάχλας και Μαρίνα Παΐζη. Οι τρεις αθλήτριες θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ που θα διεξαχθεί στη Ρώμη και θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Ιανουαρίου!

Το καμπ προετοιμασίας είναι υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από τις τρεις Ελληνίδες αθλήτριες θα συμμετάσχει και η Εθνική ομάδα της Ιταλίας!

«Ο βασικός λόγος που θα συμμετάσχω στο καμπ προετοιμασίας είναι το τουρνουά Ακρόπολις. Από τη στιγμή που ένα τόσο σημαντικό τουρνουά διεξάγεται στην Ελλάδα έχω ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλω να ανέβω στο βάθρο και γιατί όχι να πάρω και το χρυσό μετάλλιο. Η προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη με πολλούς σημαντικούς αγώνες και πρέπει να είμαι συνέχεια σε εγρήγορση», δήλωσε η Βάσω Βουγιούκα στην ιστοσελίδα της Ξιφασκίας.

Το τουρνουά Ακρόπολις θα διεξαχθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τη 1 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και όλα τα μεγάλα ονόματα αναμένεται να συμμετάσχουν!

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib