Το δεύτερο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων συνεχίζεται αύριο και μεθαύριο στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές στη Σπάθη και στο Ξίφος Μονομαχίας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τους πρώτους πανελλαδικούς τίτλους του 2015 στα συγκεκριμένα όπλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες αντί να γίνουν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο λόγω των εκλογών.

Το πρόγραμμα αναμένεται πολύωρο και δεν αποκλείεται να υπάρχει ρεκόρ συμμετοχών. Την Παρασκευή διεξάγονται τα ατομικά και το Σάββατο τα ομαδικά. Αύριο στις 9:30 θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους οι Παγκορασίδες στη Σπάθη και οι Παμπαίδες στο Ξίφος Μονομαχίας. Στις 13:00 θα αρχίσει η Σπάθη Παμπαίδων και στις 14:30 το Ξίφος Μονομαχίας Παγκορασίδων.
Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα ομαδικά. Στις 9.30 θα διεξαχθεί η Σπάθη Παγκορασίδων και Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων και στις 12:00 η Σπάθη Παμπαίδων και Ξίφος Μονομαχίας Παγκορασίδων.

Αγωνιστική δράση και στο εξωτερικό!

Πολυπρόσωπη θα είναι γι ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η ελληνική παρουσία στο εξωτερικό.

• Στο Ντουρντάν / Γαλλία θα διεξαχθεί το Κύπελλο Κόσμου στη Σπάθη Νέων Γυναικών. Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν οι Θεοδώρα Γκουντούρα και Αριάννα Σακελλαρίου.
• Στη Μπρατισλάβα / Σλοβακία θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό τουρνουά Εφήβων – Νεανίδων. Στο Ξίφος μονομαχίας θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Φιλιππούσης, Μάριος Παναγιωτακόπουλος, Χρυσούλα Μαντζάνα, Αννα Παναγιωτακοπούλου, Μυρτώ Σταρατζή (Οδυσσέας Χαλανδρίου), ενώ στο Ξίφος Ασκήσεως ο Βασίλης Στάντσιος (Αθηναϊκός)
• Στο Χάιντενχάιμ / Γερμανία θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο πρωταθλητριών στο Ξίφος μονομαχίας Ανδρών. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Πρωταθλήτρια Καρδιανή. Ο Έλληνας διαιτητής Στάθης Γεροσιδέρης θα βρίσκεται κι αυτός στη Γερμανία, καθώς έχει οριστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να διευθύνει αγώνες.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib