Η κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της χρονιάς, ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία της και το πρώτο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών της ξιφασκίας αναμένεται να προσφέρει πολλές και μεγάλες συγκινήσεις.
Σε μία διοργάνωση που αποτελεί διπλή γιορτή για την ελληνική Ξιφασκία. Αφενός γιατί όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα και αφετέρου γιατί η οικογένεια της Ξιφασκίας θα... συγχαρεί από κοντά την Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, για το μεγάλο επίτευγμά της και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στα... αγωνιστικά το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο με τα ατομικά. Στις 9:30 θα διεξαχθεί το Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών και η Σπάθη Ανδρών και στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί το Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών και η Σπάθη Γυναικών.
Την Κυριακή θα γίνουν τα ομαδικά. Στις 9:30 θα ξεκινήσει το Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών και η Σπάθη Ανδρών και στις 13:00 το Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών και η Σπάθη Γυναικών.
Από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί live Streaming για να παρακολουθήσουν ζωντανά όσοι φίλοι του αθλήματος δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο ΟΑΚΑ. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και το Sportsland.gr.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib