Ο Μανώλης Κατσιαδάκης επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν προχθές (Σάββατο) υπερψηφίστηκε από τους συλλόγους της ξιφασκίας για μια ακόμα 4ετή θητεία, πλαισιωμένος από πολύπειρα στελέχη.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ξιφασκία, όπως κι ολόκληρός ο ελληνικός αθλητισμός, έχει δοκιμαστεί από την κρίση. Καταφέραμε, όμως, μέσα από τις αντιξοότητες να γίνουμε πιο δυνατοί. Να συσπειρωθούμε και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Με αποτέλεσμα η ελληνική ξιφασκία να γνωρίσει πρωτόγνωρες χαρές. Οι αθλητές μας κατέκτησαν πολλά μετάλλια σε διεθνείς αγώνες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχαν δύο αθλήτριές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στόχος μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις υποδομές. Τα νέα παιδιά της ξιφασκίας έχουν ταλέντο και μπορούν να διακριθούν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. Σεπτέμβριος) έχουμε κατακτήσει ήδη 4 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία Χαλδαίου, στον Φίλιππο και Αλέξανδρο Γκώγκο που μας έκαναν υπερήφανους, καθώς και στους προπονητές τους.
Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και το σωστό προγραμματισμό στις μικρές ηλικίες, αλλά πρέπει να αλλάξουμε και κάποιες φιλοσοφίες μας. Θα επιδιώξουμε να αναπτύξουμε και να προβάλουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα, για να αναζητήσουμε χορηγούς, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομοσπονδία και θα δώσουν την ευκαιρία στα σωματεία να "αναπνεύσουν" οικονομικά. Σίγουρα, με την παρούσα οικονομική κατάσταση, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα, αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας...»
Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

  • Πρόεδρος: Mανώλης Κατσιαδάκης
  • Αντιπρόεδρος Α΄: Γιάννης Γουσόπουλος,
  •  Αντιπρόεδρος Β΄: Ξένια Σμαϊλη.
  •  Γεν. Γραμματέας: Χάρης Τσολάκης
  •  Tαμίας: Νίκος Λεγάκης
  • Ειδ. Γραμματέας: Στέλιος Λόης
  • Έφορος: Ανέστης Κωστίδης
  • Mέλη: Ζωή Γείτονα, Γιάννης Λιγνός, Κώστας Μοσχόπουλος, Ιπποκράτης Μανουδάκης.

Επίσης στις εκλογές που έγιναν για τον ορισμό εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχθηκε ο Μανώλης Κατσιαδάκης με αναπληρωματικό το Χάρη Τσολάκη.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib