Πολύ έντονο αναμένεται να είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ελληνική Ξιφασκία. Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών στη Σπάθη, καθώς και το Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως. Παράλληλα θα υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον στο εξωτερικό με 8 αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.
Στην εγχώρια διοργάνωση στο ΟΑΚΑ θα στεφθούν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος. Το ενδιαφέρον αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο και θα συμμετάσχουν σχεδόν 200 αθλητές. Το Σάββατο στις 9:30 θα ξεκινήσει η Σπάθη Ανδρών και στις 14:30 η Σπάθη Γυναικών. Την Κυριακή το Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών θα αρχίσει στις 9:30 και στις 14:30 το Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών.
Στο Βελιγράδι διεξάγεται το satellite της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών – Γυναικών και θα αγωνιστούν οι: Κοσμάς Καρακόλης, Σταματης Κουτσουφλάκης, Σάββας Καββαδίας, Αταλάντα Ροσσόλυμος, Παναγιώτα Χαρμανίδου, Μαρία Αϊβάζογλου, Φανή Βαρβέρη και Ελένη Παϊδά.
Τέλος στη Ρώμη θα ταξιδέψει η αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μεταξία Σμαΐλη η οποία θα συμμετάσχει στο συνέδριο της Μεσογειακής συνομοσπονδίας, στο οποίο είναι και μέλος.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib