Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

των αθλητών και των φίλων της ξιφασκίας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου.

 

Συγκεκριμένα στην Αθήνα το Σάββατο 3/12 έχουμε την β' ενότητα του Κυπέλλου Εφήβων – Νεανίδων στο ΟΑΚΑ στο ξίφος ασκήσεως (09:30 ξίφος ασκήσεως Εφήβων & 14:30 ξίφος ασκήσεως Νεανίδων).

Στην Θεσσαλονίκη επίσης (3/12) διοργανώνεται για 2η φορά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Αγοριών Κοριτσιών U-14.

Ελληνικές συμμετοχές στο εξωτερικό
Σε 4 διεθνείς διοργανώσεις θα συμμετάσχουν το Σαββακύριακο οι αθλητές – αθλήτριες μας. Συγκεκριμένα :
Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης Εφήβων-Νεανίδων στο Eislingen/Γερμανία θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες του Απόλλωνα Βριλησσίων Καλλιόπη Καλουτά, Αρτεμις-Καρολάιν Χρηστέα, Αγνή Παλάσκα, Σοφία-Διονυσία Παλάσκα.
Στο Κύπελλο Κόσμου Σπάθης Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία θα λάβουν μέρος οι αθλητές Ευάγγελος Μπούκας/Α.Λέσχη, Δημήτρης Καφαταρίδης/Κ.Γείτονα, Ιωάννης Σαρρής/ΠΓΣ.
Στο Grand Prix Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών – Γυναικών στο Τορίνο/Ιταλία θα αγωνιστούν οι αθλητές του ΑΟΞ Αιγάλεω Νικόλαος Κοντοχριστόπουλος και Αικατερίνη-Μαρία Κοντοχριστοπούλου. Τους αθλητές συνοδεύει η προπονήτρια Ελισάβετ Τσολακίδου.
Τέλος στο Κύπελλο Κόσμου «Μemorial de Martinengo" στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στη Μπρατισλάβα/Σλοβακία  θα συμμετάσχουν οι Νικολέτα Χατζησαράντου/Καρδιανή, Ιωάννης Φιλιππούσης/Οδυς.Χαλανδρίου και Σπυρίδων Κυπραίος/Ακρίτες.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib