Καλωσήλθατε στην Ε.Ο.Ξ.

ioannis lignos xairetismos siteΑγαπητοί φίλες και φίλοι,
Χαρά μας που σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σχετίζεται με το άθλημα μας: Τα τελευταία γεγονότα, αποτελέσματα αγώνων και διοργανώσεων, photo galleries & videos από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, διαδραστικές ενέργειες στα social media καθώς και καινούργιες πλατφόρμες συνεργασίας.
Εργαζόμαστε ήδη ώστε να είναι το συντομότερο στη διάθεση σας, ένα περιεκτικό, εξελιγμένο πεδίο ενημέρωσης γύρω από την ελληνική ξιφασκία.
Σκοπός μας, η επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ξ. να μετατραπεί σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο, ενημερωμένο και χρήσιμο χώρο. Να αναδειχθεί ώς ηλεκτρονικό «εργαλείο» πληροφόρησης, ειδήσεων, γνώσης αλλά και συνεργασίας, για συλλόγους, προπονητές, αθλητές, καθώς και για κάθε φίλο του αθλήματος, με γνώμονα την αγάπη και το πάθος όλων μας για την ξιφασκία!
Ο ιστότοπος της Ε.Ο.Ξ. είναι υπό κατασκευή και ζητάμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την υπομονή και ανοχή σας, υποσχόμενοι την αναβάθμιση της εικόνας και των υπηρεσιών του, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε σύντομα, το σύγχρονο, το πολύ εύχρηστο και λειτουργικό site, το οποίο θα αποτελέσει μέσo συνεργασίας και ανάπτυξης.
Ευελπιστούμε επίσης, το νέο site της Ομοσπονδίας να λειτουργήσει ως γέφυρα κατεύθυνσης προς μια εποικοδομητική επικοινωνία και πληροφόρηση, για να δημιουργήσουμε από κοινού την επόμενη ημέρα, το «αύριο» της Ελληνικής Ξιφασκίας.
 
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Λιγνός
Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας
 

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στρέφεται για μία ακόμη φορά στο ΟΑΚΑ

όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -  Γυναικών. Οι αγώνες αφορούν στο όπλο του ξίφους ασκήσεως.

Το πρόγραμμα των αγώνων :

Σάββατο (14.05.2022)  Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών (ατομικά) ώρα έναρξης   09:00

                                     Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών (ατομικά) ώρα έναρξης 14:00

Κυριακή (15.05.2022)  Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών (ομαδικά) ώρα έναρξης 09:00

                                     Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών (ομαδικά) ώρα έναρξης 14:00

Το ίδιο Σαββατοκύριακο για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Salt/Ioρδανία αγωνίζονται οι αθλητές – αθλήτριες : Καβέλη Ευαγγελία – Μάρθα (ΟΣΦΠ), Κουρούση Άννα – Καλλιόπη (Απόλλων Βριλησσίων) & Λεωτόν Γκυ-Γεώργιος (Άρης Θες/κης). Την ελληνική αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Γεώργιος Τσουρούτας και Γιάννης Νοταράς. 

Δελτία τύπου

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Καλεντάρι

Κύπελλο Ακρόπολις 2022

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2022

Live Acropolis Cup 2022 
Results - Αποτελέσματα 2022

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

olympia 2022 logo

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib