Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου και ο Βασίλης Μπεσίρης κατέκτησαν το Κύπελλο Νέων Γυναικών και Νέων Ανδρών στο ξίφος Ασκήσεως που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ολοι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν συναρπαστικούς αγώνες και σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση που κύλησε χωρίς καθυστερήσεις, άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι.

Στους Νέους Ανδρες ο Βασίλης Μπεσίρης (ΑΟΞ Αιγάλεω) κατέκτησε το Κύπελλο. Στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκε του Βασίλη Τάντσιου (Α.Ο.Ο.) με 15-9. Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Γιάννης Ανδριόπουλος (ΑΟΞ Αιγάλεω) και Ραφαήλ – Απόστολος Σούλιος (ΑΟΞ Αιγάλεω). Στους ημιτελικούς ο Μπεσίρης κέρδισε τον Ανδριόπουλο με 15-7 κι ο Στάντσιος τον Σούλιο με 15-12.΄

Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το Κύπελλο στην κατηγορία των Νέων Γυναικών. Η αθλήτρια του ΑΟΞ Αιγάλεω επιβλήθηκε με 15-8 της συμπαίκτριάς της Μαρίας Χαλδαίου. Στον ημιτελικό η Κοντοχριστοπούλου επιβλήθηκε της Δεσύλλα (ΛΟΑ Αιγάλεω) με 15-8 και η Χαλδαίου της Χαΐτογλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) με 15-6.

Στη Βουδαπέστη/ Σπάθη ο Ευάγγελος Μπούκας συμμετείχε στο Κύπελλο Κόσμου και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και περιορίστηκε στην 192η θέση σε σύνολο 205 αθλητών.
Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας βρέθηκε και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δουβής. Μάλιστα ήταν ο... άρχοντας των δύο τελικών (σ.σ. ατομικά και ομαδικά).

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib