Χαμηλές πλεύσεις είχαμε στο «ποδαρικό» των εκπροσώπων μας στα Παγκόσμια Κύπελλα ξιφασκίας Ανδρών/Γυναικών 2013 και γενικά κάπως “μουδιασμένες” εμφανίσεις.

Συγκριτικά καλύτερα τα πήγαν οι κοπέλες μας στους αγώνες σπάθης στο Λονδίνο (135 συμ/χές), καθώς βαθμολογήθηκαν και οι δύο για την παγκόσμια κατάταξη.

  • Η Βάσω Βουγιούκα (που έπαιξε απ’ ευθείας στις «64») ήρθε 17η και πήρε 4β., γιατί πέρασε μεν από την Τσιαράγκλια/Ιταλία (15/3), αλλά αποκλείστηκε στο αγώνα 2ο νοκ άουτ από τη Βορόνικα/Ρωσία (9/15), αφού όπως ομολόγησε «ήμουνα ανέτοιμη, λόγω και της αβεβαιότητας που μεσολάβησε με την παραμονή του προπονητή μου (Ντούτσια)».
  • Η Μαρίνα Παΐζη πέτυχε μεν κι αυτή γι’ άλλη μια φορά να πλασαριστεί στις «64», αλλά δεν πήγε μακρύτερα, αφού ηττήθηκε από τη Ρωσίδα, Γαβρίλοβα (10/15) και κατατάχτηκε 56η με αντίκρισμα 2β.

Πολύ χειρότερα ήταν τα πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως Ανδρών στο Παρίσι (180 συμ/χές) για τους άπειρους (21χρονους) πρωταθλητές μας. Εκεί, λοιπόν, είχαμε στην 102η θέση τον Νίκο Κοντοχριστόπουλο (που αποκλείστηκε στο 1ο νοκ άουτ) και στην 172η τον Θοδωρή Νάκη.

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib