Ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το ερχόμενο Σαβ/κο (5-6/4) στη Θεσσαλονίκη το «2ο Διεθνές Κύπελλο Θεσσαλονίκης» στα όπλα του ξίφους μονομαχίας ανδρών – γυναικών (ατομικά και ομαδικά), ξίφους ασκήσεως και σπάθης ανδρών – γυναικών (ατομικά) και ξίφους ασκήσεως – ξίφους μονομαχίας παμπαίδων – παγκορασίδων (ατομικά). Η όλη προσπάθεια του συλλόγου , υλοποιείται με τη συνεργασία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), η οποία και θα φιλοξενήσει τους αγώνες στις εγκαταστάσεις της.

Στο "Κύπελλο Θεσσαλονίκης", θα υπάρχει και υπολογίσιμη αριθμητικά διεθνή συμμετοχή, απόδειξη ασφαλώς σοβαρής και υπεύθυνης οργανωτικής δουλειάς..

Εκτός από τους αγώνες που διοργανώνει ο Μ. Αλέξανδρος Θ/κης, στη συμπρωτεύουσα, αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σάββατο (5/4) έχουμε και στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος των Περιφερειακών αγώνες στην κατηγορία Παμπαίδων/ Παγκορασίδων –13 χρόνων, και αφορούν στο ξίφος ασκήσεως (η σπάθη και το ξίφος μονομαχίας έγιναν στις 31/3). Το πρόγραμμα αυτής της 2ης "ενότητας" περιλαμβάνει το ξίφος ασκήσεως αγοριών στις 09:30 σε δύο ηλιακές κατηγορίες, 8-10 & 11-13 χρόνων και το ξίφος ασκήσεως κοριτσιών στις 13:30 επίσης σε δύο ηλιακές κατηγορίες, 8-10 & 11-13 χρόνων.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib