Δελτία τύπου

 • Ασημένιο μετάλλιο για τον Τερτίπη (22.10.2019)

  Η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου με την επωνυμία «Helexpo Cup» Read more ...  

 • Στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον της ξιφασκίας (18.10.2019)

  Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται το ενδιαφέρον για την Ξιφασκία το ερχόμενο Read more ...  

 • Αποτελέσματα από τους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών – Γυναικών (ξίφος ασκήσεως), Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων και αγώνες ανάπτυξης Παμπαίδων – Παγκορασίδων (σπάθη) (16.10.2019)

  Στην αίθουσα του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο (12-13/10) οι αγώνες Read more ...  

 • Αποτελέσματα Κυπέλλου «Χρήστος Ζαλοκώστας» (15.10.2019)

  Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες του Κυπέλλου «Χρήστος Ζαλοκώστας» Read more ...  

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η ξιφασκία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τελευταία αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης και η Δανάη Κασιμάτη είναι οι νικητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη και τα μετάλλια αναλυτικά :

Αγόρια : στην πρώτη θέση ο Κων/νος Καραμπάσης/Αρίστων Παιανίας ο οποίος επικράτησε με σκορ 15/9 επί του συναθλητή του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου. Στην τρίτη θέση : Αλέξανδρος Παπαγιάννης & Ανδριανός Μαινγκοτ αθλητές της ΑΛΞ Χανίων (74 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Αρίστων Παιανίας (Θεοδωρόπουλος, Φούκας, Καραμπάσης, Μωραίτης) η οποία επιβλήθηκε με σκορ 45/40 επί του Ο.Ξ.Φλώρινας, 3η θέση : Ξιφομάχος ((15 ομάδες).
Κορίτσια : η Δανάη Κασιμάτη/ΑΛΞ Χανίων ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στον τελικό επιβλήθηκε επί της αθλήτριας Σοφία Παλάσκα/Οδυσσέα Χαλανδρίου με σκορ 15/8 ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι αθλήτριες Χριστίνα Ροκανά/Λ.Ο.Βάρης & Φωτεινή Μπίνα/Ο.Ξ.Φλώρινας (60 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ο.Ξ.Φλώρινας (Μπίνα, Ελευθεράκη, Τραϊτση, Σταμπουλίδου) με σκορ 45/32 επί της Ιριδας. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε η oμάδα της Λ.Ο.Βάρης (10 ομάδες).

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2019 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib