«Είναι μεγάλη η χαρά μου να ξεκινάει τόσο καλά η χρονιά...Εύχομαι να συνεχίσει έτσι με επιτυχίες αλλά πρωτίστως με υγεία για όλους!» μας δήλωσε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια που μετά την μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ορλεάνης πάλι βρέθηκε στην κορυφή της Παγκόσμιας γυναικείας Σπάθης όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης στην Τυφλίδα!

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σπάθης Εφήβων Νεανίδων 2022. Συνολικά 96 αθλήτριες και αθλητές & 13 ομάδες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ.

Μετά από πολλά χρόνια η καινούργια διοίκηση της ΕΟΞ επαναφέρει τους αγώνες Βετεράνων. Και άλλα κύπελλα θα ακολουθήσουν ευελπιστώντας και στα άλλα όπλα και όχι μόνο στο Ξίφος Μονομαχίας!

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας 2022! Το σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων - Νεανίδων.

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες του  Πανελλήνιου Κυπέλλου Σπάθης Eφήβων - Nεανίδων του Α.Ο. Περσέα Αθηνών εις μνήμη Μαρίας Μπούμπαλη και του Πανελλήνιου Κυπέλλου στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων – Νεανίδων ΛΟΒ στη Βάρη.   

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib