Σε  Θεσσαλονίκη και Φλώρινα επικεντρώνετα ι το ενδιαφέρον των αθλητών και των φίλων της ξιφασκίας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη έχουμε το Κύπελλο «Λευκός Πύργος»  στο ξίφος μονομαχίας (17/11 ξίφος μονομαχίας Ανδρών, 18/11  ξίφος μονομαχίας Γυναικών. Ώρα έναρξης  αγώνων 09:00). Οι αγώνες διοργανώνονται από τον αθλητικό σύλλογο A.Σ Ξιφομάχος και η προσπάθεια υλοποιείται με τη συνεργασία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) η οποία θα φιλοξενήσει τους αγώνες στις εγκαταστάσεις της.

Το διήμερο επίσης διοργανώνεται στη Φλώρινα το Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων καθώς και το Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα :

17/11/2018

Κύπελλο Παμπαίδων –Παγκορασίδων. ΦΛΩΡΙΝΑ

09:00

14:00

Ξίφος Ασκήσεως Παμπαίδων

Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων

17/11/2018

Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαίδων – Παγκορασίδων. ΦΛΩΡΙΝΑ

09:00

14:00

Ξίφος Ασκήσεως Παμπαίδων

Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων  

18/11/2018

Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. ΦΛΩΡΙΝΑ

09:00

14:00

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών

  • Σε διεθνές επίπεδο για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης εφήβων- νεανίδων  που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια/Βουλγαρία η ελληνική αποστολή θα λάβει μέρος με 37 αθλητές/αθλήτριες από τους συλλόγους : Α.Ε.Κ, Ε.Κωστέα-Γείτονα, Ολυμπιακός, Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων, Ηλυσιακός Γ.Σ, Απόλλων Βριλησσίων, Π.Α.Ο, Α.Σ Βικτώρια.  Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά. Την αποστολή συνοδεύουν  οι διαιτητές : Μπούκας Ευάγγελος, Τσουρούτας Γεώργιος και Μιχαηλίδης Φωκάς.
  • Στην Αλγερία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Ανδρών θα βρίσκεται ο διεθνής διαιτητής μας Ανδρέας Δουβής προσκεκλημένος από την παγκόσμια ομοσπονδία Ξιφασκίας.Σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των αθλητών και των φίλων της ξιφασκίας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου.

 

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib