Τα κορυφαία ονόματα στη σπάθη Γυναικών έχουν δώσει ραντεβού το ερχόμενο τριήμερο στο ΟΑΚΑ (αίθουσα ξιφασκίας, 6, 7 και 8/3) για το «Ακρόπολις 2020», που φιλοξενεί η Ελλάδα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση αριθμεί ένα αξιοπρόσεκτο παρελθόν 35 ετών κι έχει τη φήμη ενός από τα πιο άρτια και ισχυρά τουρνουά του θεσμού. 


Ενδεικτικό είναι ότι φέτος καταγράφηκε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές όλων των εποχών, με 200 αθλήτριες από 43 χώρες. Οι αγώνες πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του ‘’Ερρίκος Ντυνάν» Hospital Center. Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι χορηγός επικοινωνίας της σημαντικής και βαθμολογούμενης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο διοργάνωσης.

Παρούσες θα είναι όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αγωνίσματος. Το γεγονός αυτό προεξοφλεί μεγάλες μάχες, μεταξύ ξιφομάχων που πρωταγωνιστούν στη διεθνή σκηνή. Χαρακτηριστικό θεωρείται, άλλωστε, ότι έρχονται όλες οι μεγάλες αθλήτριες της παγκόσμιας κατάταξης, ανάμεσά τους η Ρωσίδα Σοφία Βελίτσκαγια και η Γαλλίδα Μαρόν Μπρουνέ.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν δεκατέσσερις αθλήτριες, οι οποίες είναι οι : Θεοδώρα Γκουντούρα, Δέσποινα Γεωργιάδου, Μαρίνα Παΐζη, Κλαίρη Μπένου, Άννα Δούκα, Άρτεμις Χρηστέα, Μαρία Γαζεπίδη, Ελένη Γώγου, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Ισμήνη Κοντογιώργη, Αθηναΐς Μαυρικάκη, Κυριακή Σαφαρή, Ευαγγελία Συντηχάκη και Ελευθερία Τριανταφύλλη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/03/2020 : (ΑΤΟΜΙΚΑ) 12:00 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

                                                                         ΤΑΜΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 64

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/03/2020 :     (ΑΤΟΜΙΚΑ)  09:30  ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΝ 64
                                                                          17:00 ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/03/2020 :     (ΟΜΑΔΙΚΑ) 09:30  ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΝ 32
                                                                        16:30 ΤΕΛΙΚΟΣ

Και τις τρεις μέρες η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib