Αθήνα 28 Μαΐου 2021

Προς: Όλα τα σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Θέμα: Οδηγίες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΠΑΘΗΣ

ΕΦΗΒ ΩΝ –NEΑΝΙΔΩΝ 

 

Κατηγορία:                Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης Εφήβων - Νεανίδων

Ημερομηνία:                 Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Τόπος:                        Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης», Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Οργάνωση:                Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας

Συνδιοργάνωση:       Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα Γυμναστικός Σύλλογος Αρτέμιδος «Αρκτεία»

Δήμος Μαραθώνα

Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μαραθώνα

 AfisaSpathi

Αγαπητοί,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σχετικά με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σπάθης Εφήβων Νεανίδων στις 29 και 30 Μαΐου 2021 επισυνάπτουμε:

  • τις pool τωναγώνων
  • τηνπρόσκληση γιατουςτελικούς

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα Σάββατο από τις 07:30 έως και τις 09:00 θα βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων εξιδεικευμένο συνεργείο για τη διεξαγωγή άμεσου τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) με κόστος 10€.

                    Συνοπτικά αναφέρουμε κάποια βασικά σημεία τα οποία θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων:

                     Στην αθλητική εγκατάσταση θα υπάρχει μέγιστος αριθμός εισόδους εφαρμόζοντας τα όρια όπως καθορίζονται στο παράρτημα της                   ισχύουσας Κ.Υ.Α. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται αθλητές/αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, συνοδοί, μέλη Τεχνικής                 Διεύθυνσης. Ο μέγιστος αριθμός για την Αίθουσα Α είναι 23 άτομα και για την Αίθουσα Β είναι 13.

Θα χρησιμοποιείται η ίδια είσοδος και έξοδος από την εγκατάσταση η οποία θα ελέγχεται από ειδικό προσωπικό. Όλοι οι εισερχόμενοι θα υπογράφουν στον

«Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων στην Αθλητική Εγκατάσταση» κατά την είσοδο και κατά την έξοδό τους και θα λαμβάνουν έναν αριθμό εισόδου, ο οποίος θα επιστρέφεται στον υπεύθυνο κατά την έξοδό τους.

Όλοι οι εισερχόμενοι στην αθλητική εγκατάσταση, οφείλουν υποχρεωτικά να παρουσιάζουν:

Οι αθλητές: αρνητικό τεστ ανίχνευσης COVID-19. O έλεγχος αυτός μπορεί να είναι μοριακός (RT-PCR) 24 - 48 ώρες πριν τον αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) την ημέρα του αγώνα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το τελευταίο 24ώρο πριν τον αγώνα. Κατά τις διαδοχικές ημέρες αγώνων, π.χ. Σάβ-Κυρ, Test πριν τον πρώτο αγώνα το οποίο ισχύει και για τις 2 ημέρες αγώνων. Οι αθλητές πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν το Αθλητικό τους Δελτίο και την Κάρτα Υγείας, όπως ορίζεται στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Ε.Ο.Ξ.

Όλοι όσοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης εκτός από τους αθλητές: αρνητικό self- test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για Covid-19, με παρέλευση 14 ημερών από τη ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.

Κατά την είσοδο, θα γίνεται προληπτικά θερμομέτρηση εξ αποστάσεως όλων των εισερχομένων.

Όλοι οι εισερχόμενοι θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν μάσκα προσώπου και να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν την είσοδό τους με τα αντισηπτικά διαλύματα.

Η είσοδος θεατών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Οι αγώνες θα διεξάγονται «κεκλεισμένων των θυρών».

Κάθε Σωματείο εκτός του προπονητή πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ορίσει και ένα συνοδό ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του παρόντος πρωτοκόλλου από τα μέλη της ομάδας του.

Προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις ενώπιον της Γραμματείας των αγώνων, υπεύθυνοι των τελικών δηλώσεων συμμετοχής (επίδειξη κάρτας υγείας) είναι οι προπονητές / συνοδοί κάθεσωματείου.

Η χειραψία των αθλητών στο τέλος κάθε αγώνα αντικαθίσταται με χαιρετισμό. Οι εναγκαλισμοί για συγχαρητήρια απαγορεύονται.

Η χρήση των αποδυτηρίων επιτρέπεται σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης Γ' Φάσης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες πρέπει να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης, προστατεύοντας την υγεία όλων, έτσι ώστε η ξιφασκία εκτός από ένα πολιτισμένο και συναρπαστικό άθλημα να παραμείνει και το πιο ασφαλές.

Υπεύθυνος Συνδιοργανωτής: Νίκος Ψύχας

6936139304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

KleistoMarathona

#MyGreeKFencing

 

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib