Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας και στην Σπάθη στα Ατομικά και στα Ομαδικά. Συνολικά 130 αθλήτριες και αθλητές και 27 ομάδες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ και στο Κλειστο Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης» - Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

 

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συμμετειχαν, όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους διαιτητές, και όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους και την συνεργασία προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ,.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση και ιδιαίτερα την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα, του Γυμναστικού Συλλόγου Αρτέμιδος «Αρκτεία» και του Δήμου Μαραθώνα ( Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μαραθώνα) για την οργάνωση των αγώνων της Σπάθης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ATOMIKA :

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων στην Σπάθη ο Δημήτρης Μαρτίνος απο τον Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ!! Την 2η θέση κατέλαβε ο Ρωμανός Ιωάννης (Α.Ο.ΑΣΠΙΔΑ)! Ο αγώνας του τελικού έληξε με σκορ 15-13. Την 3η θέση κατέλαβαν  οι αθλητές Χατζηχρήστος Βασιλης Ερικ (Ε. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) και Μανεσιώτης Παναγιώτης (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.).

  • Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στην Σπάθη η Μαρία-Ελένη Γαζεπίδη απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!.  Την 2η θέση κατέλαβε η Αντωνία- Αργυρώ Παπαθεοδώρου (Ε. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!.  Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-12. Στην 3η θέση οι αθλήτριες Βασιλική Θεοδόση (Α.Ε.Κ) και Ελευθερία Ηλιάννα Τριανταφύλη (Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ).

 

  • Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων στο Ξίφος Μονομαχίας είναι ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος απο τον Σύλλογο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!!. Την 2η θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Ρασπόπτσης (Ο.ΞΙ.Φ)!.  Ο αγώνας του τελικού έληξε 7-6 με αβαντάζ.Την 3η θέση κατέλαβαν οι Κωνσταντίνος Καραμπάσης (Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ) και Γεώργιος Αλέστας (ΙΡΙΔΑ).

  • Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας η Αργυρενία Μουρίκη απο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!.  Την 2η θέση κατέλαβε η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)!.  Ο αγώνας του τελικού έληξε με σκορ 15-10.  Την 3η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες του ΟΞΙΦ Κωνσταντίνα Καραντζά και Αφροδίτη Τερενίδου.

ΟΜΑΔΙΚΑ:

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ξιφος Μονομαχίας 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο Σύλλογος Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ!! Με τους αθλητές: Μανώλη Αυγουστάκη, Γιάννη Γρηγοριάδη, Μηχάλη Σύρμο, και Νίκο Χατζηγεωργίου!! Προπονητές τους η Ξαγορακάκη Φανή και ο Δημήτρης Φουστανάκης!.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Ο.ΞΙ.Φ με τους αθλητές Στέλιο Κατσινό, Βαγγέλη Ρασπότση, Άγγελο Αιβαλιώτη και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη!.  Προπονητής τους ο Νίκος Τσώκας!

Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με τους αθλητές Φίλιππο Μωραϊτη, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Λουκά Λαφαζάνη και Κωνσταντίνο Καραμπάση. Προπονητές τους ο Γιώργος Πασσάς και η Μαριαλένα Τσούκα.

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-29!!

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Ξιφος Μονομαχίας 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!. Με τις αθλήτριες : Βασιλική Βουτσινά, Χριστίνα Αλεξάνδρα Μπορονκάι, Ιωάννα-Ιόλη Καραούσογλου και Αργυρένια Μουρίκη!!.  Προπονητής τους ο Φοίβος Γαργουλάκης.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Ο.ΞΙ.Φ με τις αθλήτριες Ραφαέλα- Ειρήνη Ελευθεράκη, Κωνσταντίνα Καραντζά, Φωτεινή Μπίνα και η Αφροδίτη Ταρενίδου! Προπονητής τους ο Νίκος Τσώκας!.

Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με τις αθλήτριες Δήμητρα Μαλίσσοβα, Δανάη Γιαννάκη, Ελένη Τσαλαμανίου και η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου. Προπονητές τους ο Γιώργος Πασσάς και η Μαριαλένα Τσούκα!

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-41.

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην Σπάθη 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο σύλλογος Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ!!. Με τις Αθλήτριες: Ελευθερία- Ηλιάνα Τριανταφύλλη, Χριστίνα Αποστολοπούλου, Ιρις-Φωτεινή Καρακώστα και η Κατερίνα-Μαρία Χατζηκοκκίνου!!.  Προπονητής τους ο Γιάννης Νοταράς.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ με τις αθλήτριες Αντωνία- Αργυρώ Παπαθεοδώρου, Αννα Ιωσηφίνα Παπαδά, Κωνσταντίνα Κεφαλά και  Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου.  Προπονητής τους ο Νίκος Ψύχας!.

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τις αθλήτριες Μαρία Ελένη Γαζεπίδη, Χριστίνα Χουζούρη, Αργυρώ Τσοκαροπούλου και η Ελένη Φαναριώτη . Προπονητής τους ο Γιώργος Τσουρούτας.

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-39.

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2021 στη Σπάθη στα ομαδικά κέρδισε σήμερα ο Σύλλογος Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ!! Με τους αθλητές: Βασίλη Ερικ Χατζηχρήστο, Θανάση Ευτυχιάδη, Βασίλη Πρεδάρη και  Παραγιώτη Κόκκο!!.  Προπονητής τους ο Νίκος Ψύχας!.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ με τους αθλητές Δημήτρη Μαρτίνο, Χρήστο Μεταλλινό, Νίκο Αγγελο Περγαμάλη και Άγγελο-Διονύση Δεμπόνο!.  Προπονητής τους ο Γιάννης Νοταράς.

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. με τους αθλητές  Παναγιώτη Μανεσιώτη, Γιάννη Μικρό, Αλέξανδρο Μαργαρίτη και  Παναγιώτη Τσαρούχα. Προπονητής τους ο Παναγιώτης Τζινιόλης.

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-39.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2021 στο Ξίφος Μονομαχίας και στην Σπάθη.

Διαιτητές Ξίφους Μονομαχίας : 1. Παπαγεωργίου Χρήστος,  2. Μαρινάκης Γιώργος, 3. Χαλδαίου Μαρία, 4. Ρεντούμη Μαρία, 5. Παναγόπουλος Δημήτρης, 6. Μαρκόπουλος Ιωάννης, 7. Στάντσιος Βασίλης, 8. Νικολόπουλος Δημήτρης, 9. Ηλιάδης  Δημήτρης, 10. Τσώκας Αστέριος.

Εκπρόσωποι : Σαίνης Χρήστος,  Δουβής Ανδρέας.

Διαιτητές Σπάθης : 1. Πάγκαλος Γιώργος, 2. Κοντοχρήστος Ιάσων-Θεμιστοκλής,  3. Δούκα Άννα, 4. Μιχαηλίδης Φωκάς , 5. Φλωράτος Γεράσιμος, 6. Μπούκας Βαγγέλης.

Εκπρόσωπος : Δουβής Ανδρέας.

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ

4-5-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, που αφορά, στη διοργάνωση Αγώνων, η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Ξίφους Ασκήσεως στο ΟΑΚΑ από Παρασκευή 4 έως και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021.

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής:

ΟΑΚΑ

  • Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 09:00 πμ Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων (Ατομικά)
  • Σάββατο 5 Ιουνίου 2021      09:00 πμ Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων (Ατομικά)
  • Κυριακή 6 Ιουνίου 2021       09:00 πμ Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων (Ομαδικά) και                                                             13:00 μμ Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων (Ομαδικά)

Οι αγώνες μεταδόθηκαν και πάλι  από την καινούργια σελίδα της Ε.Ο.Ξ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρείτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτήσεις στα social media ? Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib