Ο κύκλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών 2021, που άνοιξε το περασμένο σαββατοκύριακο με την κατηγορία της Σπάθης, συνεχίζεται αυτό το τριήμερο, 17-18-19/9 στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ, με τους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών & Γυναικών.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες, κάτοχοι εγκύρου δελτίου της Ε.Ο.Ξ., γεννηθέντες σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγορίες και Έγκυρης ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (κατά βάση της προκήρυξης της Ομοσπονδίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατά την τελευταία ημέρα της δήλωσης για τους αγώνες έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους.

Τρόπος Διεξαγωγής (σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ο.Ξ):

- Φόρμουλα Αγώνων στα Ατομικά: 1 γύρο Πουλ με αποκλεισμό του 20-25% και νοκ – άουτ (15 touche 3x3mins) έως και τον τελικό.

- Φόρμουλα Αγώνων στα Ομαδικά: Νοκ – Άουτ (45 touche) έως και τον τελικό.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:00 π.μ. Ξ. Μ. Ανδρών (Ατομικά)

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 09:00 π.μ. Ξ. Μ. Γυναικών (Ατομικά)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 09:00 π.μ. Ξ. Μ. Ανδρών (Ομαδικά)

13:00 μ.μ. Ξ. Μ. Γυναικών (Ομαδικά)

· Οι Αγώνες υπόκεινται στις ισχύουσες οδηγίες και στα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Χρήση μάσκας: υποχρεωτική σε όλους τους χώρους. Εξαιρούνται οι αθλητές κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσκομίσουν μέσω των εκπροσώπων των Σωματείων στην Γραμματεία πριν την έναρξη των αγώνων, βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή βεβαίωση μοριακού (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν ή τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) μέχρι και 24 ώρες πριν τον αγώνα. Η βεβαίωση θα έχει ισχύ και για τις 3 ημέρες των αγώνων. Δεν θα γίνουν δεκτές βεβαιώσεις αυτοδιαγνωστικού τεστ (self-test).

PROTATHLIMA XIFASKIAS FINAL 210X297 2 out

· Φωτογραφίες στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

* Παρακολουθείτε τα αποτελέσματα στο https://www.fencingworldwide.com/fr/

* Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας και πάλι από την καινούργια σελίδα της Ε. Ο. Ξ. στο FACEBOOK https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

* Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM

#MyGreekFencing www.fencing.org.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                                                                                   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε. Ο. Ξ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

ΜΙΣΑΡΑΛΙΩΤΟΥ 2 – 117 42 ΑΘΗΝΑ

210 3607507, 210 3639781

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib