Μετά από πολλά χρόνια η καινούργια διοίκηση της ΕΟΞ επαναφέρει τους αγώνες Βετεράνων. Και άλλα κύπελλα θα ακολουθήσουν ευελπιστώντας και στα άλλα όπλα και όχι μόνο στο Ξίφος Μονομαχίας!

Φιλικοί αγώνες με πολύ κέφι και πολλά χαμόγελα έγιναν με την συμμετοχή 26 αθλητών και 4 αθλητριών την Κυριακή που πέρασε!

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελληνίου Κύπελλο Βετεράνων στο Ξίφος Μονομαχίας.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους που συμμετείχαν και τους διαιτητές και επισήμους για την συμμετοχή τους και την συνεργασία να διεξαχθούν οι αγωνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Βετεράνων στο Ξίφος Μονομαχίας είναι ο Ηλίας Διδασκάλου από τον σύλλογο του Παναθηναϊκού! Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κουτσουφλάκης Άρης απο τον σύλλογο ΟΣΑ! Ο συναρπαστικός αγώνας του τελικού έληξε 10-9.  Στην τρίτη θέση οι Ξυνός Νικόλαος (Σπάρτακος Κορινθίας) και Κωνσταντινίδης Ηλίας (Ακρίτες).

  • Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Βετεράνων στο Ξίφος Μονομαχίας η Δήμητρα Πιτταρά από το σύλλογο Βικτώρια!! Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Καλλιόπη Ιωαννίδου από τον Πανελλήνιο! Ο αγώνας του τελικού έληξε επίσης 10-9!  Την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες Χατζημιχάλη Χρυσοπηγή (Α.Ο.Ξ. Γλυφάδας) και Αλεξανδρίδη Ιωάννα επίσης (Α.Ο.Ξ. Γλυφάδας).

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο Βετεράνων 2021 στο Ξίφος Μονομαχίας.

Διαιτητές Ξίφους Μονομαχίας: Μπούντρης Δονάτος,Φωκάς Μιχαηλίδης, Χρήστος Κίζος, Δημήτρης Καφαταρίδης

Υπευθυνος Διαιτησίας: Αγαπητός Παπαδημητρίου

Γραμματεία: Παναγιώτης Γεροσίδερης

Υπευθυνη Επικοινωνιας: Ραφαέλα Μ. Ι. Πλυτά

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Και πάλυ μεταδόθηκαν οι αγώνες  από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτησεις στα social media ? Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib