Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σπάθης Εφήβων Νεανίδων 2022. Συνολικά 96 αθλήτριες και αθλητές & 13 ομάδες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους Διαιτητές, και όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους και την συνεργασία να διεξαχθούν οι αγώνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

       Ατομικά:

  • Νικητής στην κατηγορία εφήβων U17 είναι ο Πρεδάρης Βασίλειος(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε Ο Χατζηχρήστος Βασίλης Έρικ(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!Τρίτοι ο Πασχαλιδίογλου Συνοδινός(ΑΣΠΙΔΑ)και ο Περγάμαλης Νικόλαος(ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ)!
  • Νικήτρια στην κατηγορία νεανίδων U17 είναι η Κεφαλά Κωνσταντίνα(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Παπαπετροπούλου Αλεξάνδρα(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ).Τρίτες η Κουρούση Άννα Καλλιόπη(ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ) και η Τσαούση Λήδα(ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ)

Ομαδικά:

  • Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία εφήβων U17 είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης από τους( Γρόλλιος Θωμάς-Αβραάμ, LEHAUTON Λάζαρος, LEHAUTONGuy-Γεώργιος,Σούσουρας Χρήστος )!!! Τη Δεύτερη θέση η ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ από τους( Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Τσαρούχας Παναγίωτης, Μανεσιώτης Παναγίωτης,Μικρός Ιωάννης !Τρίτη η ομάδα των Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ από τους(Χατζηχρήστος Βασίλης Έρικ, Πρεδάρης Βασίλειος, Ζαρμπίνης Βασίλειος, Ευκαρπίδης Χαράλαμπος)!
  • Νικήτρια στην κατηγορία νεανίδων U17 είναι η ομάδα των Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ από τις( Κεφαλά Κωνσταντίνα, Παπαπετροπούλου Αλεξάνδρα, Παπαθεοδώρου Αντωνία,Παπαδά Ιωσηφίνα-Άννα)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ από τις (Τσόκου Αναστασία,Λιβανού Ειρήνη,Θεοδόση Βασιλική,Λύτινα Αικατερίνη) Τρίτη η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ από τις (Τσαούση Λήδα, Ιωαννίδη Φωτεινή-Μαρία,Καρακώστα Ίρις-Φωτεινή,Κουρούση Άννα Καλλιόπη)!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους.

Διαιτητές: Φλωράτος Γεράσιμος

Κοντοειδής Παναγιώτης

Παναγιάρη Ήλια

Δούκα Άννα

Κοντοχρήστος Ιάσωνας

Πάγκαλος Γιώργος

Μπένου Κλαίρη

Μιχαηλίδης Φωκάς

Εκπρόσωπος Π.Σ.Δ.Ξ: Αγαπητός Παπαδημητρίου

Γραμματεία: Γεροσίδερη Νέλη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ψωφάκη Θένια.

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Και πάλυ μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά όπου μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο!

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτησεις στα social media ?  Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

 

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib