Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγωνιστική δράση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας για το 2022 με τη συμμετοχή 145 ξιφομάχων στις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Η αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ φιλοξένησε για ακόμη μια φορά το Σάββατο 18 (Ατομικά) και την Κυριακή 19 Ιουνίου (Ομαδικά) τους μικρούς μας αθλητές και τις μικρές μας αθλήτριες.

logo2021b

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

Στους παμπαίδες πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ζαραβέλης Αδάμ (Ο.ΞΙ.Φ.) που στον τελικό επικράτησε του Αντωνίου Αχιλλέα (ΙΡΙΔΑ) με σκορ 10-7. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Καλοκαιρινός Γρηγόρης (ΙΡΙΔΑ) και Μήνος Φώτιος (ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ).

Στις παγκορασίδες πρωταθλήτρια στέφθηκε η Καραμήτσου Άρτεμις (ΙΡΙΔΑ) μετά από νίκη της επί της Στεργιούλα Νικολέττας (Ο.ΞΙ.Φ.) στον τελικό με σκορ 10-6. Τρίτες οι Μαρουλη Κωνσταντίνα (ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ) και Χρηστέα Χαρά (Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ).

Στο ομαδικό αγώνισμα των Παμπαίδων πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΙΡΙΔΑ (Αντύπας Νικόλαος, Καλοκαιρινός Γρηγόρης, Αντωνίου Αχιλλέας και Παπουτσής Σωτήρης), η οποία επικράτησε στον τελικό με σκορ 45-35. Δεύτερη η ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ( Μιχάλης Νικόλαος, Στεργίου Βασίλειος και Σούκερας Νικόλαος), ενώ τρίτος ήρθε ο ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κατσελάκης Μιχαήλ, Ομηρόλης Ευάγγελος, Δελης Ξενοφών και Μήνος Φώτης).

Στο ομαδικό αγώνισμα των Παγκορασίδων πρωταθλήτρια στέφθηκε η ΛΕΣΧΗ ΟΠΛΟΜΑΧΙΑΣ ΒΑΡΗΣ (Τζιαβα Ορσούλα, Σαλαβούρα Άννα, Καλημέρη Αλεξία και Φαραζη Λένα), αφού νίκησε την ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ (Κανονίδου Παναγιώτα, Καραμήτσου Άρτεμις, Κατσαρού Ελένη και Σύρου Tourman Ίρις) στον τελικό με σκορ 45-30. Τρίτη η ομάδα του Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Τζινιερη Κυριακή, Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα, Λεβεντάκη Δωροθέα και Τσαλαμάνιου Ειρήνη)

Συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες, αλλά και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Διαιτητές

Ακριτίδης Νικόλαος

Ανυφαντής Σωτήριος

Δούκα Άννα

Καμινέλης Χαράλαμπος

Κίζος Χρήστος

Μακρής Δημήτριος

Μαρκόπουλος Ιωάννης

Μπούντρης Δονάτος

Νικολόπουλος Δημήτριος

Παναγόπουλος Δημήτριος

Πανταζίδη Πέρσα

Πλυτά Ραφαέλα

Τσόκας Αστέριος

Εκπρόσωπος Π.Σ.Δ.Ξ: Παπαγεωργίου Χρήστος

Γραμματεία: Γεροσίδερης Παναγιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μοσκώφ Χριστίνα

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.fencingworldwide.com/en/23937-2021/tournament/

Τέλος, φωτογραφικό υλικό και βίντεο των απευθείας αναμεταδόσεων των αγώνων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο Facebook (https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation).

Τώρα βρείτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτήσεις στα social media; Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

Δ.Σ. Ε.Ο.Ξ.

#mygreekfencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib