Σε Βαρκελώνη και Σόφια θα αγωνιστούν τρεις Ελληνίδες με στόχο να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό για την απαιτητική συνέχεια.
Η Άννα Νιχάλ Κούλα (ΑΟΞ Αιγάλεω) θα αγωνιστεί στο Satellite αγώνα ξίφους ασκήσεως γυναικών στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το Σάββατο 25/10, στον δεύτερο της για φέτος μετά την αγωνιστική πρεμιέρα της στο Άμστερνταμ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η 21χρονη θα είναι μία από τις 110 αθλήτριες που έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν. Οι αγώνες των γυναικών έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 12:00 (ώρα Ελλάδας).
Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα ταξιδέψουν από την άλλη η Αλίνα Κουρούση (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) και η Εβίτα Καβέλη (AO Απόλλων Βριλησσίων) στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία των νέων γυναικών (U20). Οι δύο αθλήτριες θα αγωνιστούν το Σάββατο 25/10 κόντρα σε υψηλού επιπέδου αθλήτριες της κατηγορίας των γυναικών προκειμένου να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό και εμπειρία. Έχουν δηλωθεί συνολικά 78 αθλήτριες στον αγώνα, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11:00. Η Κουρούση μάλιστα ξεκίνησε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν με την κατάκτηση του χρυσού στο πρώτο Πανελλήνιο κύπελλο γυναικών στις 18/10 στην Παιανία.




